Zemaj përsëri në aksion te “Kafet e Vogla”, bashkë me Policinë e Inspektorët

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj edhe sonte së bashku me policinë dhe inspektorët përkatës ka dalë në terren në Prishtinë, të lokacioni “Të kafet e vogla” për të inspektuar bizneset gastronomike nëse po e respektojnë orarin që duhet të jenë të mbyllura nga ora 22:30-05:00, si masë e vendosur nga Qeveria për ta parandaluar përhapjen e virusit Sars Covid19. 

Ministria e Shëndetësisë me gjithë potencialin po angazhohet në monitorimit gjendjes në terren që të respektohen rregullat anti-COVID-19.

Fitore H

Read Previous

Vaksina për COVID-19 e firmës amerikane funksionoi te majmunët – u mundësoi atyre të ‘pastrojnë’ shpejt infeksionin nga mushkëritë e tyre

Read Next

COVID-19 në Kosovë/ 3383 raste aktive, 196 të vdekur dhe 419 pacientë të hospitalizuar