“We Speak Science” ofron këto kurse për studentet dhe profesionitet e të gjitha llojeve të shkencave të mjekesisë dhe stomatologjisë:

Rreth Detina Zalli
Doktoreshë Detina Zalli ka studiuar Mjekësi Molekulare në
Universitetin e Sussex, UK. Më pas vazhdoi doktoraturën në
Universitetin e Leicester, UK ku punojë me një nga shkencëtarët më
të mëdhenj anglez në fushën e kancerit te gjirit si edhe veshkave
policistike. Më vonë ajo u zhvendos në Universitetin e Harvard-it ku
punojë në fushën e osteoperozës me nje nga shkencetaret me te
medhenj boteror ne kete fushe si edhe drejtojë kurse të ndryshme në
fushën e mjekësisë për mjekët si edhe studentet e diplomuar te
shkencës dhe mjekësisë. Ne 2016, Detina u zhvendos në Londër, ku
tashmë është një nga petagoget më të reja të shkollës së mjekësisë të
Queen Mary University of London.
Detina gjithashtu ka drejtuar dhe eshte e perfshire ne shume
konferenca si Harvard Leadership Conference, ka qene Chair of
Harvard Lectures That Last si edhe eshte themeluesja e We Speak
Science, nje organizate jo fitim-prurese, qellimi i te cilit eshte të
përmirësojmë edukimin shkencor në Shtetet e Bashkuara të Amerikës
dhe Europë.

Dr. Zalli ofron këto kurse për studentet dhe Profesionistet e të gjitha llojeve te shkencave të mjekesise dhe
stomatologjise:
• Fundamentals of Cell Biology
• Cell Biology and Genetics
• Cancer Cell biology
• Developmental Biology and Genetics
• Research Methods in Biochemistry
• Cancer Metastasis
Formati i kursit dhe cfarë përfitojnë studentet
• Çdo kurs është i përbërë nga 10 leksione me cilesi shumë të larta shkencore
• Në fund, studentet dhe pjesemarresit do të marrin nga një certifikatë nga instituti i
We Speak Science dhe të firmosur nga Dr Detina Zalli, drejtoresha e kurseve.
• Studentet qe marrin kurset marrin dhe nje letër reference nga Detina Zalli e
cila do ti mbeshtes ne aplikimet e tyre akademike (për Master, Ph.D. etj)
brenda dhe jashtë shtetit. Ata do të bëhen automatikisht edhe pjesë e We
Speak Science.
Kurset të tjera përfshijnë:
• Si te aplikosh për Masters and Ph.D. jashtë shtetit
(udhezime për aplikimin, shkrimin e CV, Cover Letter,
përgatitje për interviste etj).

Për më shumë info rreth qmimit dhe aplikimit për kurse na Kontaktoni në Emailin: wss.kurse@yahoo.com

Gazetari

Read Previous

Ja çka thotë Ramiz Lladrovci për idenë e Bekim Jasharit për formimin e partisë së re

Read Next

Prekëse: Vajza e Astrit Deharit pranë varrit të babait