Votohet edhe projektligji i tretë i FSK-së, për Shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar në shqyrtim të parë projektligjin për Shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Me 96 vota pro, deputetët kanë votuar edhe projektligjin e tretë për FSK-në, e të cilat janë shumë të rëndësishme për krijimin e Ushtrisë.

Ndryshe, gjatë kësaj seance, deputetët kanë votuar edhe dy projektligjet e para, atë të për Ministrinë e Mbrojtjes dhe Projektligjin për Forcën e Sigurisë së Kosovës, të cilat do mundësojnë krijimin e Ushtrisë së Kosovës.

Gazetari

Read Previous

Kina zbulon planin për të lansuar një “hënë artificiale”

Read Next

Haradinaj: Votimi i ligjeve për FSK-në, një prej ditëve më përcaktuese për vendin tonë