Vjedhje në Pejë

Në qytetin e Pejës një person ka raportuar se në shtëpinë e tij ka ndodhur një vjedhje nga persona të panjohur.

Ai i ka thënë policisë se i janë vjedhur stoli ari në vlerë rreth 3500 euro, para të gatshme 2000 euro si dhe një pushkë gjuetie (me leje).

Njësitet policore janë duke kryer hetime intensive.

Gazetari

Read Previous

Komuna e Prishtinës me kontrata të parealizuara nga viti 2015

Read Next

Jeni të apasionuar pas planetit Mars, atë mund ta shihni me sy të lirë gjatë gjithë korrikut