Vidhen pëllumbat në Mitrovicë

Një femër e komunitetit serb ka njoftuar se nga persona ende të pa njohur i janë vjedhur 25 pëllumba vlera e të cilëve është rreth 800 euro.

Rasti ka ndodhur në rrugën ‘Anke Spajic’, në Mitrovicë. Njësitë policore janë duke hetuar rastin.

“Ankuesja femër K/Serbe ka raportuar se nga persona ende të pa njohur i janë vjedhur 25 pëllumba vlera e të cilëve është rreth 800 € . Njësitë policore janë duke hetuar rastin”.

Gazetari

Read Previous

Fillojnë temperaturat e ulëta, qytetarët ankohen për çmim të lartë të druve

Read Next

Gani Geci propozon që VV dhe LDK t’i ndajnë ministritë si me short futbolli