VIDEO/ Bota në miniaturë në globat prej qelqi

Të frymëzuar nga natyra dhe elementët e saj, artistët e globave të dëborës Walter Martin dhe Paloma Munoz kanë tërhequr njerëzit në botën e tyre surreale të çudisë së dimrit për 15 vjet duke krijuar një mori globesh me dekorime nga më të ndryshmet në brendësinë e tyre.

Çifti i artistëve vendos një kthesë moderne në një krijimtari të tillë që është shumë e veçantë në llojin e vet. Krijimet janë nga më të ndryshmet me personazhe, pamje dhe peizazhe bore e festash.

Përgatituni të mrekulloheni me skenat e tyre të mrekullueshme në miniaturë.

Marrë nga: www.greatbigstory.com-Përgatiti: F.H,Syri.net

0 Reviews

Write a Review

Gazetari

Read Previous

Gjendet pa shenja jete një 47 vjeçar në Prishtinë

Read Next

Trajneri që shpalli Spanjën kampione të botës: Askush nuk mund të kundërshtojë VAR-in