Veterani i UÇK-së ofron veshkën për shërimin e djalit të Halil Kastratit (SubhanAllah)

Hoxhë Halil Kastrati, i cili njihet nga të gjithë për veprimtarinë e tij humanitare në gjithë trojet shqiptare, sot publikojë nje foto te djalit të tij i cili është i sëmurë me autizëm dhe kërkoi nga populli shqiptar që të lutën për shërimin e tij, shkruan Dardania Press, transmeton Gazeta NewBorn.
Pothuajse të gjithë vërshuan me lutje për shërimin e djalit të Halil Kastratit por një veteran i UCK-së shkoi edhe më largë i cili është në gjendje që të dhurojë veshkën e tij nëse është nevoja për shërimin e djalit të Halil Kastratit.permes portalit ‘Dardania Press’, veterani i UCK-së, Shaban Brahaj kërkoi që të njoftohet Halil Kastrati që ai me plot dëshirë është në gjendje të dhuroj veshken e tij për shërimin e “Informoheni Ju lutem un kom pranu me ja dhuru veshken let pshton djali ti 045297 459 veteran I uçk jom shaban brahaj prizren. Dardania Press, o Mir ta POSTONI see ta she sa ma shpejt”, shkroi Shaban Brahaj./Dardania Press/
Edhe pse për sëmundjen e autizmit nuk nevojitet dhurimi i veshkës vlerësohet lartë shpirti i madh i veteranit të UCK-së i cili pa hezitim kërkon që të dhuroi veshkën e tij për shërimin e djalit të Halil Kastratit.
Allahu e shprblefte kete vëlla

Gazetari

Read Previous

Ja cka ndodhe nese shejtani e liron gomarin

Read Next

FSK mbështet Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut