Vendet që kanë rënie të popullsisë janë:

Rënia e popullsisë është çdo ulje e madhe e popullatës njerëzore e shkaktuar nga faktorë të tillë si emigracioni, kriza ekonomike, niveli i ulët i lindjeve, shkalla e lartë e vdekjeve dhe shkalla e lartë e aborteve. Duke numëruar të gjithë banorët, pavarësisht nga statusi juridik ose shtetësia (përveç nga refugjatët që nuk janë vendosur përgjithmonë në vendin qe kane kerkuar azil).

🇧🇾 Belarus
🇧🇦 Bosnia & Herzegovina
🇧🇬 Bulgaria
🇭🇷 Croatia
🇪🇪 Estonia
🇬🇪 Georgia
🇬🇷 Greece
🇭🇺 Hungary
🇮🇹 Italy
🇯🇵 Japan
🇱🇻 Latvia
🇱🇹 Lithuania
🇲🇩 Moldova
🇵🇱 Poland
🇵🇹 Portugal
🇵🇷 Puerto Rico
🇷🇴 Romania
🇷🇸 Serbia
🇺🇦 Ukraine

0 Reviews

Write a Review

Gazetari

Read Previous

Super Muriqi lavdërohet edhe nga mediat serbe: Ky është Zot i futbollit në Prishtinë

Read Next

Policia në Mitrovicë arreston një të dyshuar për helmimin e 11 nxënësve