U organizua Aksioni për pastrimin e Liqenit Artificial në Mitrovicë.

Në kuadër të Aksionit “Ta pastrojmë Kosovën” U organizua Aksioni për pastrimin e Liqenit Artificial në Mitrovicë.

Në bashkëpunim me Shoqatën e Peshkatarëve në Mitrovicë, OJQ ”Lets Do it Kosova”, Drejtoria e Mjedisit dhe Pyjeve dhe grupe të ndryshme të vullnetarëve sod filloj Aksioni i madh në Mitrovicë “Ta pastrojmë Kosovën”, do të pastrohet hapësira ujore e Liqenit Artificial.

42876478_174938673407567_9188376269664813056_n.jpg

42785670_339919683446529_2586643332461494272_n.jpg

 

 

 

42893281_323405768444591_8141182600594063360_n.jpg

 

Gazetari

Read Previous

Liberalizimi, mundësi apo mashtrim per rininë

Read Next

Përfundon procesi i votimit për referendumin në Maqedoni