Tre shenjat e ziliqarit

Tre shenjat e ziliqarit:
1. Të përgojon kur mungon,
2. Të bën lajka kur je prezent,
3. Gëzohet me fatkeqësinë tënde”
[Lukmani i Urtë]

Gazetari

Read Previous

Shfaqja e Xhuxhëve dhe Mexhuxhëve

Read Next

Prej cilësive të gruas së mirë, është që ajo…