TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Shiko se kush është poshtë teje në trup, në pamje, në pasuri, në punë dhe familje.Që të mësosh se ti je mbi mijëra njerëz.Vizito spitalet, që ta dish begatinë e shëndetit.Dhe burgun, që ta dish begatinë e lirisë.Dhe psikiatrinë, që ta dish begatinë e mendjes.Kjo, që ta kuptosh se ti je në begati dhe nuk je i vetëdijshëm për to.Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Gazetari

Read Previous

Kam Njё Motёr Tё Cilёn E Ka Prekur Shejtani Cfarё Duaje Tё Bёj Unё Qё Motra Tё Shёrohet?

Read Next

Çdo prind që i lindë një fëmijë nga nesër, do ti shtohet paga për 10 % dhe do ti merr 3700 euro kesh’