Thirrja urgjente e analistit: Menjëherë Thaçi duhet të jap dorëheqje

Presidenti Thaçi në prill kishte thënë se nuk jep dorëheqje nëse e fton për intervistim Tribunali Special. Megjithatë, ndaj tij tashmë është dorëzuar një aktakuzë për krime kundër njerëzimit dhe krime lufte.

Zyra e Prokurorit të Specializuar ka ngritur aktakuzë ndaj Presidentit Hashim Thaci dhe kreut të PDK-së, Kadri Veseli për krime kundër njerëzimit dhe krime lufte.

E, pas këtij lajmi, analisti Kranar Shala ka kërkuar dorëheqjen e menjëhershme të presidentit Hashim Thaçi.

Ja shkrimi i tij:

Aktakuzë ndaj Presidentit Thaçi dhe kryetarit të PDK-së, Veseli, nga prokuroria speciale pranë Gjykatës Speciale të Kosovës në Hagë.

Meniher sot duhet me dhonë dorëheqje Presidenti.

Ardian H

Read Previous

Thaçi negocion në emër të viktimave, ndërkaq emër të ushtruesve të gjenocidit negocion Vuqiçi”

Read Next

Aktakuza për 100 krime të dyshuara lufte të Hashim Thaçit bëhet lajm ndërkombëtar