Themeluesi dhe drejtori ekzekutiv i kompanisë Roitiv , Arb Abdyli do të jetë folës në konferencën e nesërme, “Profesionet e 2030”

Themeluesi dhe drejtori ekzekutiv i kompanisë Roitiv , Arb Abdyli do të jetë folës në konferencën e nesërme, “Profesionet e 2030”, që po organizohet nga Epitech Balkans.

Do të ketë shumëçka për të folur, por fokusi do të jetë tek bashkëpunimi me Epitech Balkans, metodat që i përdorim drejt suksesit dhe përgatitjen që po e bëjmë për t’u ballafaquar me çdo sfidë të së ardhmes.

Shihemi nesër në Hotel Sirius, në ora 17:00. Shkrun Arb Abdyli në profilin e tij në Facebook.

Portali Vizioni

Read Previous

Serbët e Kosovës me sy kah Beogradi e Rusia

Read Next

RRETH YLLIT DHE PLANETIT ME EMER SHQIPTAR