Tërmeti e lëkundi të riun shqiptar derisa po luante Playstation, ai mendonte se po e shtynte dikush nga prapa

Momentet e lëkundjes së tërmetit janë aq sa tragjike, aq edhe komike.

Shumë video janë berë virale në rrjetet sociale, ku pas lëkundjes, të gjithë dalin me vrap jashtë ambientit ku ndodhen.

Një i ri, i cili ka qënë duke luajtur në një sallë playstation-i ka mendur krejt diçka tjetër. Kur toka ka filluar të dridhet djali shikon mbrapa tij, sepse mendon sikur po e shtyn dikush.

Është dashur pak, që i riu të kuptonte se kjo tronditje ishte prej tërmetit dhe jo prej një shtyrje.

Gazetari

Read Previous

Lëshuan postet e larta Sejdi Hoxha, Petrit Hajdari dhe Rrahim Tërnava për tu bërë deputet

Read Next

Osmani “Teta Gjyli” i Stupcave dhuron show te Shpetim Desku