Të gjitha këngët e Aida Doci (Gezuar 2020)

Aida Doci – Ilaq dhe helm (Gezuar 2020)

Aida & Argjenda & Defatoret Ferizaj – Tupan Show (GËZUAR 2020)

Aida Doci & Buraku – Potpuri (Gezuar 2020)

Aida Doci & Clirim Doci – Potpuri (Gezuar 2020)

Pro Band & Ganja, Lori, Aida – Potpuri (GEZUAR 2020)

Aida & Buraku & Baboo Darabuka – Qyqek për qefi (Gezuar 2020)

Gazetari

Read Previous

Familja, respekti, shëndeti dhe dashuria

Read Next

Osmani kundër Kurtit për bashkimin kombëtar