“We Speak Science” ofron këto kurse për studentet dhe profesionitet e të gjitha llojeve të shkencave të mjekesisë dhe stomatologjisë:

Rreth Detina Zalli Doktoreshë Detina Zalli ka studiuar Mjekësi Molekulare në Universitetin e Sussex, UK. Më pas vazhdoi doktoraturën në Universitetin e Leicester, UK ku punojë me një nga shkencëtarët më të mëdhenj anglez në fushën e kancerit te gjirit si edhe veshkave policistike. Më vonë ajo u zhvendos në Universitetin e Harvard-it ku punojë në fushën e osteoperozës me nje nga shkencetaret me te medhenj boteror ne kete fushe si edhe drejtojë kurse të ndryshme në fushën e mjekësisë për mjekët si edhe studentet e diplomuar te shkencës dhe…

Read More