Ambasada e Quintit: Dita e zgjedhjeve duket se ka kaluar në një atmosferë të qetë

Ambasadat e Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara Amerikës (SHBA), kanë përcjellë në mënyrë intensive zgjedhjet e mbajtura në veri më 19 maj 2019. DEKLARATË E PËRBASHKËT NGA AMBASADAT E FRANCËS, GJERMANISË, ITALISË, MBRETËRISË SË BASHKUAR DHE SHTETEVE TË BASHKUARA: Ambasadat e Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara, kanë përcjellë me vëmendje zgjedhjet e mbajtura me 19 maj 2019. Ne shohim se vetë dita e zgjedhjeve duket se ka kaluar në një atmosferë të qetë. Sidoqoftë, ambasadat i rikujtojnë gjetjet e Misionit…

Read More