ANIJA PREJ LETRE

Shkruan Blerina Tërbunja: ANIJA PREJ LETRE Mora mbulojen e kuqe, e hodha sipër krahëve dhe mora rrugën për tek jeshilët. U ula në tavolinen afër dritarës. Nga dritarja shihet teatri. Aq bukur duket sonte, i paskan vnu dritat jeshile. Për pak më hupi sensi i kohës, harrova se jemi në Pranverë. Qesha nëpër dhëmbë, nisa me i numërue ditët… e enjtë, e premtë, e shtunë… uf shumë gjatë, më humbi durimi dhe lotët më rodhën mollëzave. Qeshë e qajë, dhimbjen time. Shikimin e hodha në dritare, duart mbi tavolinë, kokë e vendosa…

Read More