Kulture Letërsi 

LIBËR ME VLERA QË TË NXISIN PËR VEPRIME POZITIVE

Shkruan: Safet Hasani        (Bedri TAHIRI, Agimi i Lirisë, LenaGraphic, Prishtinë, 2018) Lexuesit shqiptarë që kanë përcjellë aktivitetin shkencor, krijues dhe hulumtues të profesor Bedri Tahirit, nuk e kanë të vështirë të vërejnë përmasat gjigante shkencore, historike e krijuese të njërit prej botuesve më të spikatur në Kosovë. Për dekada të tëra, prej leximit të librave dhe shkrimeve të tij, lexuesi ka mundur të reflektoj në tema nga më të ndryshmet dhe nga më të shumtat mbi historinë, gjuhësinë dhe letërsinë shqiptare, e në veçanti mbi personalitetet e ngritura të heronjve…

Lexo më shumë
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial