Studentja shqiptare e ardhur nga Kina shtrohet në spital

Një studente shqiptare e cila u kthye nga Kina pas përhapjes së koronavirusit aty është shtruar në infektiv.

Mjekët pas ekzaminimit kanë bërë me dije për News 24 se studentja shqiptare ka grip të thjeshtë dhe nuk ka koronavirus apo shenja të saj.

Studentja do të dalë shumë shpejt nga spitali dhe nuk ka dyshime se ajo ka koronavirus dhe të përbëjë rrezik për qytetarët shqiptarë.

Në Shqipëri nuk ka ende asnjë rast të dyshuar me koronavirus deri ditën e sotme

0 Reviews

Write a Review

Besnik Mullaliu

Read Previous

Policia parandalon një tragjedi në familje

Read Next

Specializantes i refuzohet punësimi në Fakultetin e Mjekësisë