Skandaloze: Studentët e AAB-së nuk dijnë ti shkruajnë ditët e javës pa gabime(FOTO)

Cilësia e arsimit vazhdon të jetë shqetësuese, madje vlerësimet ndërkombëtare që janë bërë në këtë fushë në Kosovë, e kanë nxjerrë vendin tonë, pothuajse të fundit.

Adriatik Kelmendi, ligjërues në Kolegjin AAB në Prishtinë, në llogarinë Facebook ka shkruar një status, ku tregon se si sot ka testuar 30 studentë të tij, duke iu thënë që të shkruajnë 7 ditët e javës, ndërsa asnjëri nga ata nuk ka arritur të bëj këtë pa gabime.

Pra, sot një grupi prej rreth 30 studentëve iu thashë që të shkruajnë 7 ditët e javës dhe asnjëri – ama asnjëri! – nuk u habit dhe t’i shkruajë si duhet.
7 ditët e javës që i shohim çdo ditë të shkruara gjithandej dhe – gabim.
Secili deri tash i kishte kryer me sukses (!) nga 13 klasë shkollim!”, ka shkruar Kelmendi.

Gazetari

Read Previous

Paralajmërohen arrestime të ish-pjesëtarëve të UÇK’së këtë muaj

Read Next

Kuvendit të Kosovës i mungon infrastruktura për deputetin me karrocë