Sindikata e PK-së “dreka e darka shumë”, suksese pak

Sindikata e Policisë së Kosovës, nuk ndalet me luksin e tyre në dreka e darka “zyrtare”.

Madje ata krekosen me këto suksese.

Rasti i fundit është ku shihet krekosja e tyre në kurriz të “besimit” të dhënë nga antarsia e Sindikates shihet në publikimin në rrjetet sociale facebok nga Valbona Kamberi, Shaban Tasholli, si dhe Avdi Hoti, “Me Kryesin Qendrore ni Drek Pune te ijvara e Mirushes”.

Drekat e darkat si ndalin dhe janë të shumta, por sukseset janë të vogla dhe minore.

Për tu befasuar është se edhe komentet janë lavdëruese ndaj tyre, përkundër se nuk kanë asnjë sukses për tu krenuar zyrtarët (antarët) e Sindikatës së Policisë së Kosovës.

Gazetari

Read Previous

Reshitaj: Trajtimi i ujërave të zeza prioritet qeveritar

Read Next

Si të bësh dua dhe të mos kthehet mbrapsht?