Shqyrtohet projektligji për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport sot mban mbledhje.

Në mbledhjen e sotme, ndër të tjera do të shqyrtohet në parim edhe Projektligji për Mbrojtjen e Vlerave të UÇK’së.

Rendi i ditës:                                                    

1.     Miratimi i rendit të ditës;

2.     Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me dt 25.6.2020;

3.     Shqyrtimi në parim i Projektligjit për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së;

4.     Shqyrtimi Përfundimit të Kryesisë së Kuvendit nr. 07-P- 065 për harmonizimin e emërtimeve dhe fushëveprimeve të Komisioneve;

5.     Shqyrtimi i listës së kandidatëve për Anëtarët e Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore

6.     Të ndryshme.

Vendi: C203 Koha: 13:00

Fitore H

Read Previous

Ish-studentja e UMIB-it lobon për liberalizmin e vizave për Kosovën

Read Next

ShBA-ja shënon mbi një mijë viktima të koronavirusit për një ditë