Shperblimi madheshtor i durimtareve

Profeti alejhi selam ne nje hadith te sakte tek Ebu Daudi dhe Musnedi i Ahmedit ka treguar se shperblimi i besimtareve durimtar ne kohen e fundit para Kiametit, do te jete sa per 50 sahabe.

ky hadith flet per kohen kur jo e mira dhe njerezit jo te mire do te shtohen, e mira dhe njerezit e mire do te jene pak. Ai qe zbaton fene me korrektesi dhe kapet fort pas Sunetit do te perfitoje kete shperblim madheshtor qe vetem Allahu e di mrekulline e ketij shperblimi

Gazetari

Read Previous

Fjala E Parë Që Ademi [Alejhis-Selam] Dëgjoi Nga Zoti

Read Next

Mrekullia në mes të tragjedisë, çasti kur 17- vjeçari shpëtohet nga Policia e Kosovës


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/users/serverpilot/tmp/vizioni) in Unknown on line 0