SHKON NË 32 NUMRI I TË PREKURVE ME KORONAVIRUS NË KOMUNËN E MALISHEVËS

Komuna e Malishevë renditet ndër komunat më të prekura nga Covid19 në tërë Kosovën, numri i të prekurve me koronavirus në këtë komunë ka shkuar në 32 persona.

Vetëm gjatë ditë së sotme nga kjo komunë kanë rezultuar shtatë persona pozitvë me koronavirus, kështu duke e quar numrin në 86 persona në tërë Kosovës, shkruan Insajderi.

Sipas IKSHP-së, të gjitha këto rastet janë të njohura, të kontaktuara dhe në vetëizolim.

“Sonte më 26.03.2020 në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKSHPK me metodën RT-PCR, janë testuar edhe 25 mostra nga Malisheva prej të cilëve 7 rezultuan pozitive. Të gjitha rastet janë të njohura, të kontaktuara dhe në vetëizolim.”, thuhet në njoftimin e IKSHP-së.

Deri më tani në karantinë janë vendosur komuna e Vitisë, Klinës, Malishevës tri fshatrat e Podujevës, Dumnica e Epërme, Dumnica e Poshtme, Llausha, si dhe Janjeva e Lipjanit. Teksa, ende nuk është marrë një vendim për dy komunat e prekura së fundmi Gjakovën e Suharekën.

Komuna e Malishevë renditet ndër komunat më të prekura nga Covid19 në tërë Kosovën, numri i të prekurve me koronavirus në këtë komunë ka shkuar në 32 persona.

Vetëm gjatë ditë së sotme nga kjo komunë kanë rezultuar shtatë persona pozitvë me koronavirus, kështu duke e quar numrin në 86 persona në tërë Kosovës, shkruan Insajderi.

Sipas IKSHP-së, të gjitha këto rastet janë të njohura, të kontaktuara dhe në vetëizolim.

“Sonte më 26.03.2020 në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKSHPK me metodën RT-PCR, janë testuar edhe 25 mostra nga Malisheva prej të cilëve 7 rezultuan pozitive. Të gjitha rastet janë të njohura, të kontaktuara dhe në vetëizolim.”, thuhet në njoftimin e IKSHP-së.

Deri më tani në karantinë janë vendosur komuna e Vitisë, Klinës, Malishevës tri fshatrat e Podujevës, Dumnica e Epërme, Dumnica e Poshtme, Llausha, si dhe Janjeva e Lipjanit. Teksa, ende nuk është marrë një vendim për dy komunat e prekura së fundmi Gjakovën e Suharekën.

Komuna e Malishevë renditet ndër komunat më të prekura nga Covid19 në tërë Kosovën, numri i të prekurve me koronavirus në këtë komunë ka shkuar në 32 persona, shkruan Insajderi.

Vetëm gjatë ditë së sotme nga kjo komunë kanë rezultuar shtatë persona pozitiv me koronavirus, kështu duke e quar numrin në 86 persona në tërë Kosovës.

Sipas IKSHP-së, të gjitha këto rastet janë të njohura, të kontaktuara dhe në vetëizolim.

“Sonte më 26.03.2020 në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKSHPK me metodën RT-PCR, janë testuar edhe 25 mostra nga Malisheva prej të cilëve 7 rezultuan pozitive. Të gjitha rastet janë të njohura, të kontaktuara dhe në vetëizolim.”, thuhet në njoftimin e IKSHP-së.

Deri më tani në karantinë janë vendosur komuna e Vitisë, Klinës, Malishevës tri fshatrat e Podujevës, Dumnica e Epërme, Dumnica e Poshtme, Llausha, si dhe Janjeva e Lipjanit. Teksa, ende nuk është marrë një vendim për dy komunat e prekura së fundmi Gjakovën e Suharekën.

Komuna e Malishevë renditet ndër komunat më të prekura nga Covid19 në tërë Kosovën, numri i të prekurve me koronavirus në këtë komunë ka shkuar në 32 persona.

Vetëm gjatë ditë së sotme nga kjo komunë kanë rezultuar shtatë persona pozitvë me koronavirus, kështu duke e quar numrin në 86 persona në tërë Kosovës, shkruan Insajderi.

Sipas IKSHP-së, të gjitha këto rastet janë të njohura, të kontaktuara dhe në vetëizolim.

“Sonte më 26.03.2020 në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKSHPK me metodën RT-PCR, janë testuar edhe 25 mostra nga Malisheva prej të cilëve 7 rezultuan pozitive. Të gjitha rastet janë të njohura, të kontaktuara dhe në vetëizolim.”, thuhet në njoftimin e IKSHP-së.

Fashatrat më të prekur të komunës së Malishevës janë Llashkadrenoc, Senik, Carallukë, Damanek, Bubavec, Panorc të cilët edhe ndodhën në karantinë.

Deri më tani në karantinë janë vendosur komuna e Vitisë, Klinës, Malishevës tri fshatrat e Podujevës, Dumnica e Epërme, Dumnica e Poshtme, Llausha, si dhe Janjeva e Lipjanit. Teksa, ende nuk është marrë një vendim për dy komunat e prekura së fundmi Gjakovën e Suharekën.

Ardian H

Read Previous

Teoritë konspirative nuk kanë të ndaluar, tani gjeneza e virusit Covid-19 lidhet me Izraelin

Read Next

HAZIRI THUMBON VJOSA OSMANIN: S’PO I KUPTOI ATA QË PO LYPIN AZIL TE ALBIN KURTI