Shenjat e prekjes prej xhindeve (mesit)

Shenjat e prekjes prej xhindeve (mesit) Shenjat më të spikatura tek i prekuri prej xhindit/eve janë si vijon: a. shmangia dhe përpjekja e madhe për t’u larguar nga ezani dhe Kurani; b. rënia të fikët, ngërçi dhe gulçimi, epilepsia (sëmundja e tokës) dhe rënia përdhe; kur atij i lexohet Kuran; c. shikimi i shumtë i ëndrrave të frikshme, dëshira për t’u vetmuar dhe izoluar, sjelljet jonormale; d. kur i lexohet Kuran, mund të ndodhë që xhindi (shejtani) që e ka prekur, të flasë (me anën e gjuhës së tij).

Gazetari

Read Previous

Kundër dhembjeve në vesh është mirë të fërkohet me dorë e më pastaj të lexohet kjo lutje 7 herë

Read Next

Pse nuk po shërohem nga Sihri apo xhinët?!!