Shefqet Krasniqi ka një porosi për ata që punojnë e nuk agjërojnë, ja çka iu thotë

Shefqet Krasniqi imami i Xhamisë se Madhe në Prishtinë ka qenë mysafir në emisionin n’Kosovë show .

I pyetur rreth agjërimit ne këtë muaj të Ramazanit, Krasniqi ka përmendur se në çfarë forme agjërimi është i fortë dhe ne çfarë forme Ramazani dobësohet.

Aj ka folur edhe për politikanët dhe ka shtuar se edhe ata duhet agjëruar, nëse kane frikë nga ndokush ose kanë marre le të agjërojnë fshehurazi, shkruan Vizioni.info.

Imami ka folur edhe për shumë tema të tjera gjatë këtij emisioni.

I pyetur se a prishe Ramazanin nëse e shikon një femer ai ka shtuar se nëse e shikon me sy edhe mendje e ke dobësuar agjërimin ose e ke qite përtoke agjërimin.

Moderatori Desku iu është referuar me këtë epitet imam Krasniqit se si reagon ai shikojeni emisionin

Ja emisioni:

Gazetari

Read Previous

Tensionohet situata n’Kosovë Show, Shefqet Krasniqi u çart nga kjo pyetje që iu bë nga moderatori

Read Next

Çka ndodhi kështu? Shikojeni se çka i bëri Shefqet Krasniqi, Shpetim Deskut në emision