Shahini: UÇK-ja ishte ushtri çlirimtare dhe mishërim i përpjekjes për liri

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë së Shqipërisë, Besa Shahini ka reaguar përmes një status në lidhje me cënimin e vlerave të UÇK-së.

Statusi i Ministres Besa Shahini: ​

UÇK-ja ishte ushtri ÇLIRIMTARE dhe mishërimi i përpjekjes për liri. Ajo është themeli i Republikës së Kosovës. Çdo përpjekje për të cënuar këtë vlerë të Kosovës duhet dënuar nga të gjithë

Fitore H

Read Previous

Osmani takon ambasadorët e Quint’it dhe Shefen e Zyrës së BE’së në Kosovë

Read Next

Prej kësaj date mund të shkoni në Zvicër për të punuar