Sefe Duraj Publikon Projektin Me Të Ri “1000 Zemra” (Video)

“1000 zemra” nga Zefë Duraj

Gjithnjë kur bëhet fjalë për projekte të suksesshme, aty bëhet fjalë për këngëtarin Sefë Duraj.

Duraj i cili vazhdon të sjell projekte të reja dhe të suksesshme, i njejti është një këngëtar shumë i kërkuar.

Me zërin e tij që e ka të mahnitshëm, është i njohur në mbarë shqiptarinë.

Sot ka lancuar një projekte të ri me titull “1000 Zemra”.

Projekti i tij ka filluar të shpërndahet dhe të pëlqehet edhe në rrjete sociale.

Gazetari

Read Previous

Hahn përshëndet ratifikimin e marrëveshjes Shkup-Athinë

Read Next

Si shlyhen mëkatet, qofshin ato edhe sa shkuma e detit?