Rregullat mbretërore s`paskan fund: ja cfarë nuk duhet të bëjnë asnjëherë Meghan dhe Kate me kurorat e tyre!

Një kurorë si ato të princeshave, cila vajzë nuk do ta donte! Por edhe pse ato mund të t`i japë në dorë vetë mbretëresha, nuk do të thotë që mund t`i përorësh kur dhe si të duash. Kate Middlteton dhe Meghan Markle duhet të zbatojnë një rregull shumë të rreptë kur vjen fjala tek tiarat: nuk mund t`i vendosin për asnjë arsye përpara orës 18.00.

Mund të duket e cuditëshme, por arsyeja është se bëhet fjalë për objekte shumë të cmuara  e të vecanta. Kurora që mbante Meghani në dasëm është krijuar në 1932-shin për gjyshen e monarkes, ndërsa karficat datojnë që në 1893-shin.

Kate, në ditën e saj të dasmës, mbante kurorën Cartier Halo, e cila ka gati 1.000 diamantë. Epo, s`paskan faj me këto rregulla, apo jo?

Gazetari

Read Previous

“Futbollistët e Juventusit nuk e donin Insignen titullar te Italia”

Read Next

Nuk i takon shkencës të zgjidhë ekzistencën e Zotit