Revista Shkencore RRELOS

Revista Shkencore RRELOS, një nga revistat më të reja në Kosovë, ka për qëllim informimin e lexuesëve të saj rreth aktiviteteve më të reja nga vendi dhe bota për shkencat natyrore, përfshirë Astronominë, Fizikën, Kiminë, Gjeografinë dhe fusha të tjera shkencore.

Synimi i Revistës Shkencore RRELOS është të mbaj të informuar lexuesit në mënyrë kontinuele dhe në hap me zhvillimet më të reja nga bota shkencore në mbarë botën.

Zbulimet rreth Astronomisë, Fizikës, Kimisë, Gjeografisë, botës shtazore, botës bimore, do të jenë prezente në këtë revistë në kohë reale.

Gazetari

Read Previous

NASA në gjyq për shkak të pluhurit të Hënës

Read Next

Orangutangu bën çdo ditë masazh për tu ringritur në këmbë