Revista shkencore RRELOS (2)

Në numrin e ri të revistës Rrelos ndër të tjera mund të lexoni për shkencën dhe të arriturat shkencore, për mjedisin dhe natyrën, për të rejat nga fusha e fizikës dhe mjekësisë, për zhvillimet më të reja teknologjike në fushën e astronimosë.
Lexoni po ashtu se cila është shqiptarja që është femra e parë në botë me gradë shkencore-doktoreshë e shkencave. Mësoni cili është doktori i parë i Teologjisë. Kush është magjistri i parë i shkencave i promovuar. Mësoni gjëra interesante për pyjet dhe lumin e Amazonës, për liqenet e Kosovës dhe teleskopët më të rinj për vrojtimin e yjeve. Mësoni më shumë për funksionin e rrezeve Rentgen, rreth projektimit dhe krijimit të bombës atomike dhe pasojave pas hedhjes së saj.
Lexoni më shumë për teoritë moderne të fizikes, për studime në mjekësi, për kushtet dhe karakteristikat klimatike në Kosovë, punime nga fusha e matematikës, si dhe shumë tema tjera.

Keni edhe ju ndonje punim, hulumtim ose artikull shkencorë, për të publikuar në revistë adresa e kontaktit është: revistarrelos@yahoo.com

Porosit në Gjirafamall në linkun më posht

https://gjirafamall.com/libra-3/libra-2/revista-shkencore-rrelos-2

https://gjirafamall.com/libra-3/libra-2/revista-shkencore-rrelos-2

Gazetari

Read Previous

Deputeti i AAK-së Blerim Kuçi duhet të jap dorheqje , nuk mbajti fjalen

Read Next

Parku i Biznesit në Lum Madh