Renditja tabelare e Prishtinës në 21 sezonet e pasluftës

FC Prishtina e përfundoi edhe një vit pa titull kampioni në Superligën e Kosovën në futboll.

Ata përfunduan në vendin e katërt në tabelë, megjithatë ia dolën të fitojnë Kupën e Kosovës.

Faqja zyrtare e Prishtinës në Facebook ka publikuar pozicionet e kryeqytetasve në 21 edicionet e pasluftës. Bashkë me pozicionet ata kanë publikuar edhe fitoret, humbjet, barazimet, golat e shënuar, golat e pranuar dhe pikët përfundimtare.

1999/00 1. 34 23 7 4 69-24 76
2000/01 1. 30 18 9 3 53-19 63
2001/02 6. 26 11 5 10 34-23 38
2002/03 2. 26 14 8 4 53-14 50
2003/04 1. 24 16 4 4 41-16 52
2004/05 4. 32 14 7 11 35-33 49
2005/06 2. 32 22 6 4 53-19 72
2006/07 2. 30 18 7 5 60-26 61
2007/08 1. 30 20 5 5 61-19 65
2008/09 1. 30 16 9 5 46-25 57
2009/10 2. 33 16 7 10 38-32 55
2010/11 2. 33 21 6 6 56-23 69
2011/12 1. 33 19 8 6 63-31 65
2012/13 1. 33 22 7 4 66-26 73
2013/14 2. 33 17 6 10 39-26 57
2014/15 2. 33 15 11 7 43-28 56
2015/16 8. 33 12 7 14 29-34 43
2016/17 2. 33 22 6 5 46-18 72
2017/18 2. 33 18 10 5 39-18 64
2018/19 2. 33 23 6 4 49-12 75
2019/20 4. 33 18 8 7 59-25 62

Ardian H

Read Previous

Shembet trotuari, çifti bie në gropë

Read Next

Si kurrë më parë, borxhi i Kroacisë tejkalon shifrën 40 miliardë euro