Rekomandohet mbyllja e disa sektorëve në Postën e Kosovës, KEK, Prokuroritë dhe institucionet bankare

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, në mbledhjen e Qeverisë ka propozuar disa masa të reja ndaj COVID-19, ku është rekomanduar të mbyllen sektorët ku ka raste pozitive në institucionet publike dhe private.

Bëhet fjalë për institucionet si: Posta e Kosovës, KEK, KEDS, Galeria e Arteve, Instutcionet bankare, Prokurorit, institucionet shëndetësore, Agjencionet, kompani tregtare dhe biznese private.

Gazeta Sinjali ka siguruar vendimet që priten të merren, ku në mesin e tyre janë bartja e maskave dhe ndalimi i grumbullimit mbi 50 persona.

Fitore H

Read Previous

Qeveria Hoti parasheh mundësinë e rikthimit të masave rigoroze

Read Next

Trump miraton planin për tërheqjen e 9.500 trupave amerikane nga Gjermania