Qeveria e Kosovës sot mban mbledhje, këto janë pikat e rendit të ditës

Qeveria e Kosovës do ta mbajë sot mbledhjen e radhës.

Siç njofton Zyra e Kryeministrit, mbledhja do të mbahet në orën 11:00.

Në rendin e ditës, të cilin e ka siguruar Gazeta Sinjali, mes tjerash do të shqyrtohet propozim-vendimi për themelimin e Komisionit të Ankesave për të Huajt dhe shqyrtimi për themelimin e Komisionit Kombëtar për refugjatë. 

Fitore H

Read Previous

A do të hapet sot Pishina e Gërmisë?

Read Next

Keqpërdoret seksualisht nga persona të ndryshëm një vajzë me probleme mendore në Drenas