“QE KE ZOT, FE DHE ATDHE” MARIGONA GECI I LUTET KURTIT THA KTHEJ VELIUN

Deputetja e LDK-së, Marigona Geci i është lutur kryeministrit Kurti, që të tërheq vendimin për shkarkimin e Veliut dhe të shpëtoj ky koalicion.

Që nga gjaku i atyre që dhanë jetë për këtë vend, fëmijët, rininë e deri tek  familja Jashari ishin lutjet e deputetës Geci drejtuar Kurti për të tërhequr vendimin e shkarkimit të Veliu.

“Du të të lutem për hirë të atyrë që dhanë jetën për këtë tokë , për hirë të familjes Jashari, për hirë të ksaj rinije, për  të gjitha atyre që ranë për liri, për hirë të fëmijëve, nënave, gjyshrve, babllarëve,  terhiqe vendimin për shkarkimin e Veliut. Nëse ke Zot, fe dhe atdhe tërhiqe vendimin”, ka thënë Geci./

Ardian H

Read Previous

Marigona Geci: Të lutëm kryeministër tërhiqe vendimin për shkarkimin e Agim Veliut

Read Next

Vitia:​ Pacienti i parë me coronavirus në Kosovë drejt shërimit