Pronarët e hoteleve: Urdhëresa për lejimin e mbajtjes së dasmave, çështje orësh!

Në faqen zyrtare të biznesenëve, thuhet se urdhëresa për lejimin e mbajtjes së dasmave është çështje e orëve.

Kjo pas takimit që kanë pas sot me ministrin e MTI-së, Vesel Krasniqi.

Ky është njoftimi i plotë:

Lajm i madhë !

Sot më datë 25.06.2020 mbajtem takimin me Ministrin e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë z. Vesel Krasniqi për të kjartësuar një herë e mirë amullin dhe konfuzionin e krijuar në lidhje me lejimin e mbajtjes së dasmave. Takimi ishte shumë i frytshem dhe ashtu si u propozua në mbledhjen e qeverisë të datës 23.06.2020 që dasmat të fillojnë të mbahen. Takimi ishte mjaft i kjart dhe shumë i frytshem është qështje e orëve për urdhresen nga MTI.

Fitore H

Read Previous

Familjarët e viktimës me Covid-19 në Vushtrri ankohen se komuna nuk ka patur kujdes ndaj tyre

Read Next

Osmani takon ambasadorët e Quint’it dhe Shefen e Zyrës së BE’së në Kosovë