Promovimi i librit poetik ‘Nëse një ditë unë të mungoj’, në Fakultetin e arteve në Pejë

Promovimi i librit ‘Nëse një ditë unë të mungoj’, vëllim ky që përmban rreth 70-të poezi, me autore Kaltrina Pacolli, mbahet në sallen e koncerteve në fakultetin e arteve në Pejë, me datën 27 nëntor, nga ora 13:00.

Gazetari

Read Previous

Koha e ndodhisë së Kij’ametit është afër.

Read Next

Gjyshja mbron nipin me trup dhe ndërron jetë poshtë gërmadhave, i vogli s’i ndahet nga prehri