Prodhimi i iPhone 12 do të fillojë në korrik para modeleve të tjera në 2020?

Prodhimi i vëllimit të modeleve të ardhshme të Apple “iPhone 12” me 6.1 inç do të fillojë në muajt korrik-gusht përpara pjesës tjetër të telefonave të linjës së kompanisë këtë vit, thuhet sipas një raporti të ri të DigiTimes.

Apple është thënë se po lanson katër modele të reja të iPhone këtë vit, në afatin e zakonshëm të shtatorit ose tetorit, megjithëse kufizimet e furnizimit dhe vonesat në prodhim mund të shkaktojnë një datë të shtyer të lansimit të iPhone në krahasim me vitet e kaluara.

Raporti i sotëm na kujton raportin e analistit të ekraneve të pajisjeve mobile Ross Young muajin e kaluar i cili kishte detajuar rezolucionet dhe veçoritë e formacionit të ardhshëm të ekraneve All-OLED në iPhone-ët e rinj të Apple.

Ky raport gjithashtu pohoi se prodhimi i paneleve në komponentët për iPhone-et e reja 2020 do të fillojë në fund të korrikut, megjithëse nuk tha asgjë për modele specifike që hyjnë në prodhim në këtë periudhë kohore.

Ardiana K

Read Previous

Google shtyn debutimin e Android 11

Read Next

Një grup majmunësh në Indi “respektojnë distancimin shoqëror”, ndërsa presin të shërbehen me nga një copë shalqiri