Prishtina e zbrazur për Bajram, pa atmosferë kremte

Në ditën e parë të Kurban Bajramit ka pasë numër të vogël të lëvizjes së qytetarëve dhe qarkullimit të veturave në kryeqytetin e Kosoës.

Qytetarët thanë që kanë dalë vetëm për obligime e jo për të shkuar diku mysafir.

Po ashtu edhe shumica e bizneseve nuk punuan fare, derisa disa u hapën tek në orët e pasdites, raporton Klan Kosova.

Kurban Bajrami, është festa e dytë e myslimanëve që festohet në pandemi, e me masa të mbrojtjes.

Ardian H

Read Previous

Pavarësisht kufizimeve, 10 shqiptarë kryejnë haxhin

Read Next

Numër rekord i rasteve të reja me COVID-19 brenda 24 orëve në botë