Prekëse: Dhëndri tenton të ngritet nga Karroca kur dëgjon këtë atmosferë në Kojshia Show..!

Prekëse: Dhëndri tenton të ngritet nga Karroca kur dëgjon këtë atmosferë në Kojshia Show..!

Dhendri i cili eshte martuar kete vit Mahmut Tarashaj dhe Valentina Tarashaj ishin mysafire ne Kojshia Show..!
Nga kjo atmosfere e krijuar edhe pse fatkeqesisht Mahmuti eshte ne karroce tenton te zgjohet kur degjon kete atmosfere te krijuar.!

Gazetari

Read Previous

Ne duam ti ndajmë me të gjithë ju këto video të botës në 8K(video)

Read Next

Emocionuse: Moderatori i emocionon fortë qiftin me këtë Befasi..!