Peugeot përgatit modelin elektrik të 208

Peugeot është duke përgatitur modelin krejtësisht elektrik të 208 GTi, së bashku me modelin me benzinë, të cilat pritet të prezantohen gjatë vitit 2019.

Kompania e njohur franceze synon që këto versione t’i ketë gati për panairin e veturave që mbahet në Gjenevë gjatë pranverës.

Shefi i Peugeot, Jean-Pierre Imparato ka thënë se modeli elektrik i 208 mund të ofrohet edhe si GTi.

“Detajet e plota do t’i bëj të ditura në mars, por nuk dua që e ardhmja të jetë e mërzitshme. Mesazhi im është se në secilën herë që prezantoj një veturë, ajo do të jetë elektrike, por ju do të blini Peugeot tuaj dhe do të zgjidhni fuqinë e tij”, ka thënë Imparato duke mos zbuluar detaje tjera të veturës.

Gazetari

Read Previous

Thuaji këto sure nga 7 herë çdo ditë (shërohu nga shumë sëmundje)

Read Next

“Zhveshja” e policeve zgjidhja e Libanit për të tërhequr turistë e për të përmirësuar imazhin