Pas personave të infektuar në një ritual në Kishë, ky vend nuk po lejon muslimanët të organizohen në ditën e Bajramit

Një grup prej 40 besimtarëve krishter që morën pjesë në një shërbim pas bllokimit që u lehtësua nëë Gjermani në fillim të këtij muaji, kanë kontaktuar me koronavirus, thonë zyrtarët shëndetësor

Gjashtë prej të infektuarve u dërguan në spital,ky shërbim besimtarë u mbajt më 10 maj në një kishë në qytetin e Frankfurtit. transmeton vizioni.info

Zyrtarët e kishës thonë se ata ndoqën rregullat e distancës sociale dhe dezinfektuan ndërtesën përpara shërbimit

Tani pas kësaj ngjarje, besimtarët krishter, ritualët e tyre po i mbajnë përmes internetit, në mënyrë që mos të përhapet sërish rreziku për tu infektuar me Covid-19

Të paktën 16 raste u zbuluan në Hanau, në lindje të Frankfurtit, si rezultat, qyteti ka pushuar vendimin që morri për mundësinë, që besimtarët musliman të organizoheshin për lutjet e tyre në këtë të dielë për hirë të ditës së Bajramit./vizioni.info

Portali Vizioni

Read Previous

Kurti zhvillon bisedë telefonike edhe me Spasovskin, Covid-19 tema kryesore

Read Next

Bild: Liverpooli nuk e do Sanchon, Rashford po e bind për transferim te Unitedi