Ops: Një kosovare futet live në Facebook me skena hot, e zë burri papritmas dhe ja çka i bën

Një kosovare thuajse jo shumë e vjetër është futur live në njërin prej grupeve shqiptare.

Por asaj nuk i ka shkuar edhe aq mirë qëllimi i saj, pasi që është zën nga i dashuri.

Gazetari

Read Previous

Legjendat e Darvinit, “babait” të Evolucionit

Read Next

Dua Lipa në Finlandë pritet me flamurin e Kosoves dhe atë të Shqipërisë