Nuk i ndal as Covid, mbushen plot plazhet

Britania po regjistron temperatura rekord dhe këto ditë qershori janë më të nxehtat në 40 vite.

Teksa vendi po përfshihet nga një valë i nxehti, njerëzit janë dyndur plazheve. Ata nuk shqetësohen aspak për Covid, por shijojnë të qetë rrezet e diellit.

Temperaturat e ditës së sotme janë rritur ndjeshëm duke shkruar në 32 gradë celsius. Ndërkohë, pritet që nesër të ketë rritje të tyre.

Ardian H

Read Previous

Krasniqi-Barishiq diskutojnë për rritjen e shkëmbimeve tregtare Kosovë- Kroaci

Read Next

Rastet e SHBA-së në nivelin më të lartë për dy muaj