NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR QYTETARËT SHQIPTARË QË NDODHEN NË GJERMANI

Shqiptarët që ndodhen në Gjermani, të cilët mund të tejkalojnë qëndrimin e lejuar në hapësirën Schengen se nuk do të penalizohen, nese japin fakte se për shkak të situatës së Covid-19

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Shqipërisë informon të gjithë shtetasit shqiptarë që ndodhen në Gjermani, të cilët mund të tejkalojnë qëndrimin e lejuar në hapësirën Schengen se nuk do të penalizohen, nese japin fakte se për shkak të situatës së Covid-19 e kanë të pamundur kthimin në Shqipëri, transmeton albinfo.ch.

Ambasada sugjeron dergimin e njoftimeve për pamundësine e largimit brenda afatit 3 mujor, me email, faks ose përmes formulareve online te zyra për të huaj dhe migracionit që mbulon vendbanimin tuaj në Gjermani sapo të afrohet data e plotësimit të afatit 90 ditë të qëndrimit në hapësirën Schengen.

Ardiana K

Read Previous

Ramadani: Ditët në vijim janë më kritike, mbani distancën, higjienën personale ta kalojmë me pasoja minimale coronavirusin

Read Next

GUVERNATORI I KALIFORNISË: VLERËSOHET SE DO TË KEMI MË SHUMË SE 25 MILIONË TË INFEKTUAR