Njeriu qe ju ndihmon gjithëve Halil Kastrati në fillim na ndihmoj Behxhet Pacolli.

Halil Kastrati tregon per veshtirsit dhe fillimin e shoqates Jetimat e Ballkanit duke treguar qe Behxhet Pacolli ishte nder njerzit e pare qe na ndihmoi si shoqate.vizioni.info

ndiqeni videon

Gazetari

Read Previous

Emocionuese: Ja si lutet Behxhet Pacolli për djalin e Halil Kastratit… shikoni reagimin e Halil Kastratit:

Read Next

Fakte mbi Sistemin tonë Diellor, që do ju lënë pa fjalë (video)