Njëriu i parë në Tokë,njëriu i parë që vdiq dhe njeriu i parë që mbyti

Njëriu i parë në Tokë është Ademi (A.S) … dhe jo Majmunët apo GjysëmMajmunët.Njëriu i parë që vdiq në Histori të Njerëzimit është i biri i Ademit, Habili.Njëriu i parë që mbyti apo vrau dikënd në Histori të Njerëzimit është i biri i Ademit Kabili.

Gazetari

Read Previous

“Kur të shtrihet njeriu në krevatin e tij, i afrohen një melek dhe një shejtan, i thotë meleku dhe shejtani

Read Next

Katër gjëra e sjellin riskun: