Një burrë australian u gjobit për shpëtimin e balenave nga rrjetat e detit

Një burrë australian që veproi më vete për të çliruar një balenë të kapur në rrjeta deti thotë se ai është gjobitur nga autoritetet për kryerjen e shpëtimit.

Balena e bllokuar u vërejt në ujërat larg Bregut të Artë të Martën, duke shkaktuar thirrje për zyrtarët.

Sidoqoftë, ndërsa orët kalonin pa përgjigje, burri nisi shpëtimin- duke e vozitur barkën e tij, duke notuar mbi balenë dhe duke e shkëputur atë.

Pas kthimit të tij në breg, ai u gjobit nga zyrtarët i tha mediave australiane.

Kjo është e paqartë se për çfarë saktësisht ishte gjoba, por shteti i Queensland ka gjobitje për prishjen e pasurisë së këshillit, si dhe për të lëvizur shumë afër balenave.

“Në thelb unë thjesht u përpoq ta zgjidhja atë”, i tha ai ABC. Ai kishte një thikë, por arriti të heqë fundin e balenës nga rrjetat./Vizioni.info

Ardiana K

Read Previous

Ky vend krijon mundësi për mos vënien e maskave në fytyrë për këta persona

Read Next

​Dështon transporti ndërurban, transportusit s’kanë llogari të punojnë me pak udhëtarë