Nikolas Cenaj, fëmiu që po shkëlqen në fushën e modelingut

Nikolas Cenaj është vetëm pesë vjeç. I lindur dhe banues në Durrës, Nikolasi është në fillimet e tij të karrierës së modelingut.

Që i vogël fotografia ka qenë e dashur për të. Stili i tij i veçantë e bënë atë të fillojë më tej dhe përtej vështirësive të arrijë të ketë sukses.

Në një kohë realetivisht të shkurtër ka arritur të rrëmbej zemrat e shumë personave në instagram.

Ka marrë pjesë në eventin e Miss & Mister Children ku dhe u shpall “Mister eleganca “ e mandej u bë pjesë edhe i revistës “VIP KIDS”.vizioni.info/

View this post on Instagram

Thank you so much @adi.domi.photography

A post shared by Fashion guy📸 (@nik_fashions) on

View this post on Instagram

#model

A post shared by Fashion guy📸 (@nik_fashions) on

Gazetari

Read Previous

Moderatori luan bëzz me Anton Qunin e LDK-së (video)

Read Next

Vendi i shtatë, rezultat i kënaqshëm për Norën e lënduar